*** Professional og nænsom voksbehandling af mænd og kvinder ***

I klinikken arbejder vi med Italienske voksprodukter: Epicure og Depilissima Prof.
Hårfjerning, der er nemt og ubesværligt 

Voksbehandlingen foregår således:

 • Inden voksbehandling skal hårene være ca. 0,5-1 cm lange 
 • Desinficerer huden, hvor du behandles med voks 
 • Hårfjernelse med voks 
 • Desinficerer huden igen, efter voks behandlingen 
 • Afslutter med olie

 *** Intimvoks behandlinger

I vores skønhedsklinik, har vi specialiseret os inden for intimvoks, hvor vi med mange års erfaring, giver dig som kunde den bedste og mest behaglige oplevelse. Vi går meget op i at bruge en helt unik teknik, der sikrer en nænsom og hurtig behandling.

 *** Intimvoksning tilbydes kun til kvinder

Bemærk, at vi kun tilbyder intimvoksning af kvinder. Er du mand, kan vi tilbyde voksbehandling af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave etc.

 *** Hvilken voksbehandling skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige varianter af intimvoks behandling, alt fra Brazilian (brasiliansk), Hollywood, Spansk og bikini. Jeg oplever ofte, at der kan være en smule forvirring omkring hvad forskellen er på disse typer af intimvoksning. Derfor har vi lavet en lille guide med billeder og forklaring til de forskellige typer af voksbehandlinger, som gør det nemt for dig som kunde, at vælge den helt rette intimvoksbehandling til netop dit behov.


Brazilian / Brasiliansk voksning

Den velkendte brasilianske voksbehandling som alle taler om, hvilket også er kendt som ”Fransk voks”. I denne behandling fjernes det hele omkring skamlæber og mellem baller. Alt i bikinilinjen fjernes og der efterlades en lille stribe eller trekant foran til, alt efter dit ønske.


Love me now“

„Love me now“ er et eksempel på, at man godt kan være kreativ og spice kærlighedslivet lidt op med en sjov figur eller mønster. Forudsætningen for denne behandling er, at du har en tæt hårvækst. Selve behandlingen omfatter samme øvelse som ved Brasiliansk voksning.


Hollywood voksning

Hollywood behandlingen er igennem de senere år, blevet virkelig populær, da flere og flere ønsker den helt glatte fornemmelse og rene look. I denne behandling fjernes det hele i intimområdet, hvilket inkluderer alt i bikini, foran til, omkring skamlæberne og mellem ballerne.


Spansk voksning

Denne behandlingstype er ikke så kendt i Danmark endnu og der findes forskellige opfattelser af hvad det egentlig er. Hos ELEGANCE SKØNHEDSKLINIK anbefaler vi spansk voksning til dem, der er mere til det lidt naturlige look, men stadig ønsker at føle sig lidt glatte og rene. Her fjernes alt rundt skamlæberne, mellem balder samt i bikini linjen. Dog efterlades en stor trekant foran, for opnå det lidt mere naturlig look. Fremgangsmåden er specielt populært blandt det noget mere „voksne“ publikum.


Californian / Tanga voksning

Betegnelsen på denne voksbehandling er en „høj“ bikini voks. Ved en Californisk voksning fjernes alt i bikinilinjen og lidt længere ind, ca. 2 cm fra skamlæberne. Der fjernes med andre ord ikke hele vejen ind til skamlæberne og heller ikke mellem ballerne. Tanga voksningen er perfekt til dem der ønsker en lidt mindre bikini, hvilket gør den ideel til stranden eller badeferien.


Bikini voksning

Bikini voks er måske nok én af de mest kendte typer af voksning. Her fjernes hårene rundt om trussekanten, men vi går ikke indenfor trusserne. Der fjernes dermed ikke hår mellem baller eller ved skamlæberne.


Hvad skal du huske på inden din voksbehandling?

 • Hårene skal være ca. 5 mm til 10 mm lange for, at opnå det bedste resultat. 
 • Brug gerne en blid skrub dagen inden din behandling. 
 • Tag gerne lidt løse bukser på og nogle bomulds trusser.

 

De første 24 timer efter voksbehandlingen skal du:

 • Undgå røde knopper ved, at undgå motion, samleje eller generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte. 
 • Undgå varmt brusebad. 
 • Undgå solbadning. 
 • Undgå peeling og creme.