*** PERMANENT HÅRFJERNING TIL BÅDE MÆND OG KVINDER ***


   * HURTIG OG EFFEKTIV PERMANENT HÅRFJERNING MED UDSTYR AF HØJESTE KVALITET *

Hos Elegance behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning med Diode laser til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår. Laseren er udviklet i Tyskland "SHR GERMANY", verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi til alle hårtyper.

 På grund af hårets forskellige vækstfaser er det nødvendig med flere behandlinger med 4-8 uges mellemrum. Det er vanskeligt at afgøre, hvor mange behandlinger der kræves, men du bør regne med 5-8 behandlinger, alt efter hvor kraftig din hårvækst er.

*** Hvem kan behandles?

Behandlingen er til mænd og kvinder.

Man skal være fyldt 18 år og må ikke være gravid eller amme.

 *** Før behandlingen:

Inden en laserbehandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Du skal efter lovgivningen have både en skriftlig og mundtlig vejledning. Ved laserbehandlingerne er der ikke noget krav om betænkningstid, så behandlingen må udføres umiddelbart efter, at du har modtaget information og har samtykket til behandlingen. Det er et lovkrav, at behandlingsområdet, skal fotograferes før behandlingen påbegyndes.
Før behandlingen skal du vide, at du ikke må være ny behandlet med voks. Du må heller ikke have været i solen eller solarium og selvbruner creme er også bandlyst.


 *** Efter behandlingen:

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter.

 

 

 

Ring til os på 28 78 38 83 for at høre mere, eller booke din prmanent hårfjerning behandling.