Permanent Make-up

OM PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup også kaldet mikropigmentering, er den ideelle løsning for kvinder der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet.

Med denne metode deponeres allergivenlige mineralske pigmenter, øverst i det dermale hudlag (mellem 0,2-0,5 mm. dybt), ved brug af specialfremstillede nåle og udstyr. Grundet at pigmentet bliver placeret meget overfladisk, vil det således også falme gradvist over tid (i modsætning til en rigtig tatovering), og man skal derfor være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis man ønsker at bevare sin permanente makeup.

Holdbarheden afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi naturligvis informerer om ved behandlingen.

Farverne vi bruger er EU- godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Hvis du forud for behandlingen, er i tvivl og har spørgsmål, anbefaler vi at du booker en tid til konsultation, hvor vi kan hjælpe dig med at besvare eventuel usikkerhed om behandlingsform osv. og afstemt forventninger. Det er vigtigt, når du vælger at få udført en PMU behandling, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.

BEHANDLINGSFORMER

Bryn

Hvis brynene er for korte, for smalle eller for lyse giver permanent makeup mulighed for korrektion. Brynene synes tættere og der kompenseres for manglende hår. Ved asymetriske bryn, kan dette også korrigeres.

Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende.
Derefter tilføres huden farve med den vores specialudviklede udstyr. Man kan enten lave skygge/powderbrows, hårpåtegning eller en kombination af de to teknikker. Dog skal man være opmærksom på at ikke alle hudtyper egner til at få lavet hårstrå. Book derfor en tid til konsultation forinden din behandling.

4

Læber

En meget lille mund kan blive optisk forstørret og udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes.
Ved udførelse af permanent makeup på læber tegner vi først en form som kunden skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes op, sådan at man får et symmetrisk og harmonisk resultat. Derefter tilføres huden farve. Vi toner altid farven ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Ønsker man mere spil i farven eller optisk mere volumen på læberne, anbefaler vi tredimensionel lipliner, hvor man arbejder med flere farver på én gang. Det er også muligt at få fyldt hele læben ud med farve.

2

Eyeliner

En drøm for alle der bærer briller og dyrker sport. Med en tynd streg kan vippekanten synes tættere og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere øjenlågstreg kan brugen af eyeliner helt erstattes. Ved permanent makeup om øjnene, lægges farve langs vippekanten. Ønsker man det, kan man lægge eyelinerlinjen kun for oven.

Farven vil efter opheling være en smule mere nedtonet, end lige efter endt behandling. Man må derfor ikke forvente en ligeså dyb sort farve, som ved fx. en flydende eyeliner. Eyelineren kan laves i flere farver. Spørg din behandler, hvis du ønsker anden farve end sort.

1

Skønhedsplet

Ved permanent makeup af skønhedspletter tegner vi op med en specialblyant der, hvor kunden ønsker den. Derefter tilfører vi farve til huden med den specialtilpassede pen. Vi behandler ikke oveni rigtige skønhedspletter.

Vær opmærksom på at denne type behandling, også skal opfyldes ca. en gang om året, som ved behandling af øjenbryn, da det er de samme pigmenter der bruges. Farven vil derfor også falme over tid, og kan alt efter farvevalg og hudtone derfor også trække rødligt eller gråligt op med tiden. Opfriskning anbefales ca. en gang om året.

3

BEHANDLINGEN

Som start, skal du altid forud for din behandling have læst og forstået vores forholdsregler, som er beskrevet her på vores hjemmeside. Det er vigtigt inden din behandling at du ved hvad du går ind til, og kender til vores politik, og evt. risici ved behandlingen.

Når du kommer til behandlingen, vil din behandler bede dig om at udfylde et helbredsskema, og du vil derefter få bedøvelsescreme på i det område, som skal behandles.

Når helbredsskemaet er udfyldt, vil din behandler gennemgå det, og stille eventuelle nødvendige spørgsmål. Det er vigtigt at du udfylder skemaet 100% ærligt, da der er flere meget afgørende faktorer, der kan have indflydelse for resultatet af din behandling.

Hvis der ingen kontraindikationer er, kan behandlingen startes, efter at bedøvelsen har fået lov at virke i 20-30 minutter. Bedøvelsen gør, at behandlingen vil være næsten smertefri.

Vi starter altid behandlingen med at forventningsafstemme, og derefter optegne konturen med en optegningsblyant, så du allerede inden din behandling, kan få en ide om, hvordan resultatet vil blive. Du skal her give din mening til kende, og sammen med din behandler, blive enige om at det er den rette form til dit ansigt. Først når konturen er godkendt, fortsætter vi behandlingen.

Derefter vælger vi udfra din underliggende hudtone, og ønske om farveintensitet, hvilket pigment/farve vi vil bruge til behandlingen, og selve udførelsen af mikropigmenteringen går igang.

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere, end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven, og helingsprocessen, hvor der dannes en tynd sårskorpe på det behandlede område. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed. Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen, og at du udtrykkeligt følger vores aftercare vejledning.

Efter 4-10 dage, vil sårskorpen gradvist skalle af, i små flager, og farven vil på dette tidspunkt kunne se en smule mere transparant og lys ud. Kontrasten på farven før og efter afskalning, er derfor stor, og nogle tror fejlagtigt, at der ikke er noget farve tilbage efter opheling. Der skal du igen væbne dig med tålmodighed og “ikke panikke”. Huden er på dette stadie helt ny, og kan derfor se lidt lyserød ud, og skal have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtigt som et alm. sår. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen, og begynder at hive de fine sårflager af, da dette kan medføre at man hiver farven med ud, og i værste fald, kan danne arvæv. Du må heller ikke her, “lappe” med alm. makeup, men må affinde dig med, at have “to-farvede” bryn i et par dage.

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet, og se den endelige farve, som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på. Det er også vigtigt, at du her forstår, at det i de fleste tilfælde IKKE er nok med kun 1 behandling, men at det kræver minimum 2 behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat, og at det derfor også er påkrævet, at man kommer til en opfyldende behandling 4-6 uger efter sin første behandling (ved microblading 8-12 uger efter). Du skal her igennem samme helingsproces, og aftercare behandling, som ved din første behandling.

Din aftercare vejledning, får du udleveret ved din første behandling, sammen med den salve, som du skal smøre det behandlede område med.

Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%, afhængig af behandlingsområde, og den teknik der benyttes.

Du skal være opmærksom på at den permanente makeup, den første uge efter behandlingen, ikke må udsættes for sollys, klorvand, saltvand, høj varme (fx. sauna, høje temperature sydpå, lange dampende bade), sved (ved fx. træning), makeup og hudplejeprodukter (kun den udleverede salve). Det er derfor IKKE en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, hård træning, stor fest (hvis påkrævet makeup), den første uge efter din behandling.