SkinPen PRP (Platelet Rich Plasma) behandling

VAMPYR BEHANDLING


Hvad er PRP behandling (Platelet Rich Plasma)?

Blodplader er en naturligt forekommende del af ens eget blod og spiller en vigtig rolle i sårheling og regenerering af væv. PRP behandlingen fremmer kollagen dannelse og forbedrer blodforsyningen til væv – begge dele er vigtige faktorer i anti-aging behandlinger. Din hudtekstur vil forbedres, idet PRP behandlingen stimulerer væksten af nyt hudvæv.
En PRP behandling (også kaldet PRP hudforyngelse terapi) er en naturlig tilgang til at forbedre tilstanden af ens hud. Man bruger sin krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber, til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af collagen. Resultatet vil gradvis forbedres over tid og det tyder på at en PRP behandling varer længere end kemiske behandlinger (som f.x. botox) og PRP behandlingen skal således ses som en mere langsigtet investering. Man kan sige at PRP hudforyngelse terapi (PRP behandling) er specielt designet til dig, af dig!

 

En PRP- behandling er naturens egen måde at bygge ny hud,den er beskadiget.

Det er en naturlig økologisk tilgang til foryngelse af din hud. Ved behandlingen bruges din krops egne unikke vævsvækstfaktorer- PRP-celler- og deres helende egenskaber, til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af nyt kollagent væv.
PRP cellerne udtrækkes fra dit egent blod ved en blodprøve, som foretages af læge/sygeplejerske. Herefter gennemgår den en centrifugeringsproces, hvor røde blodlegemer og anden væske frasorteres, således at kun de rene PRP celler er tilbage som en serum.
PRP serum indsluses herefter i huden ved hjælp en SkinPen mikronåle maskine (DermaPen), der med små bitte nåle skaber tusindvis af små mikrokanaler, hvor serumet trænger ned jævnt fordelt i hele ansigtet, eller der hvor det er nødvendigt.


PRP behandling med hårtab er egent til både mænd og kvinder.

PRP fremmer kollagen dannelse og forbedrer blodforsyningen til hovedbunden, hvilket er med til at  stimulere hårvæksten på en naturlig måde. Det er en moderne, ikke-kirurgisk, naturlig metode til behandling af hårtab eller udtynding af hår.


Hvor bruges PRP?


Ansigt, hals, brystkasse (decollete), hænder til foryngelse og genopbygning af aldret/ødelagt hud eller hvor det er nødvendigt samt i hårbunden ved hårtab.
Dybe rynker - Hudforyngelse og opstramning - Linjer ved øjne og mund - HalsAcne ar - Strækmærker - Hår


Er der ubehag efter PRP behandling?

Let hævelse og rødme kan være til stede efter proceduren, men dette er normalt og midlertidig og vi giver dig passende behandling og pleje. Hver person er unik, og reaktionen på PRP behandlingen (og på alle andre behandlinger) kan altid variere, men bivirkninger er sjældne. Det er muligt at anvende en lokal bedøvelse der påsmøres før PRP behandlingen. Du kan føle en “prikkende” fornemmelse efter indgrebet, og der kan være rødme, let hævelse og blå mærker. Disse symptomer forsvinder hurtigt.


Hvilke ændringer vil jeg mærke efter PRP behandlingen?

PRP behandlingen fremmer vævsvækst og forbedrer blodtilførslen til væv – begge faktorer er vigtige i anti-age terapier. Din hud tekstur vil forbedre sig, i takt med at nye vævs celler vokser og du vil få en bedre glød og spændstighed i huden. Der går som regel op til 3-6 uger før man rigtigt kan se resultaterne, som fortsætter med at forbedre sig over tid og varer typisk ca. 1 – 2 år. De bedste resultater opnås ved 1 til 3 behandlinger. Vi er alle unikke, så resultaterne vil afhænge af en række faktorer, herunder din generelle sundhedstilstand, alder, kost, om du ryger, samt en række andre sundhedsmæssige faktorer.


Pris fra Kr. 2500


Ring til os på 28 78 38 83 for at høre mere, eller booke din PRP behandling.

Ved bookning af denne behandling, forudbetales depositum på Kr. 500,- 
Dette er pga. bookning af Anæstesisygeplejerske som udfører blodtagning

Du kan se videoen her: