*** Få smukke bryn med Microblading-3D bryn *** 

Microblading er for alle !!!

Microblading bliver mere og mere populært, men hvad er microblading, præcis?


Microblading er en semi-permanent bryn behandling, også kaldet hairstroke, som får det bedste ud af dine bryn. Det er muligt at forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde, ligesom den rette formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft. Det er muligt at skabe perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårvækst. Semi-permanent betyder, at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år. Du skal forventer vedligeholdelse ca. en gang årligt uanset metode.

Med Microblading arbejder vi ud fra Phi Brows metoden fra den anerkendte Branko Babic, og metoden kaldes også 3D. Her arbejder vi lidt ud fra devicen Done- nor seen, og du er sikkret gået forbi mange, som har fået foretaget Microblading, uden at bemærke andet, end at brynet hos de pågældende er smukt og naturligt. Metoden stammer fra Asien og er rullet ind over hele verden med stor succes, da den henvender sig til stort set alle, som interesserer sig for at bevare eller optimere deres eget skønhedspotentiale. 

Forud for behandlingen

Det er vigtigt at komme til en konsultation før selv behandlingen, hvor vi finder ud af, om vi kan indfrie dine forventninger, gennemgår kontraindikationer og du udfylder de nødvendige papirer.

Har får man lavet en lille farvetest, så man ved, om man kan tåle den farve, der vil blive brugt. Ligesom brynene iagttages og planerne drøftes.

Selve microblading

Den første behandling tager ca. 2 timer, meget af tiden går med at måle, tegne og i det hele formgive brynene. Der bliver kigget på ansigtsform, opmåling og så kigger man individuelt på de nuværende bryn, så hele looket bliver så naturligt som muligt. Når de rette streger er sat, starter den mere smertefulde del af behandlingen. En lille kuglepen lignende redskab med flere knive i enden, ridser roligt hul i din hud og farven påføres derefter. Bryn-teknikkeren optegner hver eneste hairstroke på huden, hvilket får det til at virke super naturligt. Det gør ikke mere ondt end man kan holde det ud, og desuden kan man få en bedøvende creme på. " Tatoveringen, som du kan se på nedestående video, foregår ved hjælp af et lille, sterilt knivbland, som med sikker hånd svinges i hårstråenes retning, hvor der mangler brynhår. Farve lægges i disse små, hårstråformede ridser, og fnuglette hårstrå kommer frem- blot tatoverede. Dette resulterer i et meget naturligt udseende - de tatoverede hårstrå blender ind i dine egne. Hvis du lider af hårtab ( Alopecia) eller har mistet hår efter kemoterapi, kan du via denne teknik genskabe karakteren i dit udseende.

Et behandlingsforløb består som minimum 2 til 3  behandlinger, inden resultatet er som ønsket. Efter behandlingen er 50-60 % af farven overskudsfarve, der vil forsvinde.

Farvepigmenterne er allergitestede og  EU- godkendte. 

Kig  ind til en konsultation- uforpligtende og naturligvis gratis!!!