Hår Simulation/Pigmentation

Hovedbundshår Simulation

Denne procedure er en perfekt løsning for dem, der mangler hovedbund hår. I denne procedure bliver den matchende pigment påføret på steder, hvor patienten tidligere ingen hår havde.

 

Hår Simulering / Hovedbundshår Micropigmentation / Hårtatoovering

Hårsimulering / Mikropigmentering af hovedbund / Hårtatovering

Udviklingen i medicinal- og skønhedsindustrien i tråd med forskning inden for videnskab og teknologi har gjort det muligt for mange medicinske tilstande at blive håndteret meget mere effektivt takket være de tilgængelige behandlingsmuligheder nu. Selvom denne udvikling bidrog til forbedringer i alle segmenter af sundhedsvæsenet, initierede den også udviklingsaktiviteter for at stille en korrekt diagnose og ordinere passende behandlinger for hårtab. "Hårsimulering". Hårsimulering, også kendt som mikropigmentering i hovedbunden, hårtatovering og hovedpigmentering, involverer brugen af ​​et yderst specialiseret udstyr og mikronål til pigmentation i hovedbunden.

Det er en ikke-kirurgisk metod

Denne metode anvendes ved perforering af huden med en motordrevet enhed ved hjælp af specialiserede små nåle til at indsætte blækket i den rigtige dybde. Mikropigmenter påføres på epidermalt niveau i hovedbunden med det mål at gentage udseendet af ægte hårsækker. Disse procedurer forsøger at skabe en illusion af et helt hoved af barberet hår. Formålet er at reducere kontrasten mellem hår og hovedbundfarve. Mikropigmentering er en udseende-baseret semi-permanent manipulationsteknik. Baseret på en persons hudstruktur varer SMP-behandling i tre til fire år. De pigmenter, der påføres hovedbunden, opløses til sidst og forsvinder helt fra systemet. Mikropigmentering kan ikke udføres med tatoveringspigment, da tatoveringsnåler når et dybere lag af huden. Hvis det påføres tatoveringspigment, vil dette resultere i pigmentvandring mellem hudlagene og også føre til dannelse af hudpletter.

 

Desuden kan pigmenterne, der bruges til tatovering, ændre sig over tid. Sorte farver kan resultere i kolde undertoner som grøn eller blå. Denne situation vil forringe det naturlige udseende af dit hår. Af denne grund bruges biologisk nedbrydeligt blæk i hårsimuleringsanvendelse. Disse pigmenter absorberes naturligt af den menneskelige krop, hvilket igen forhindrer farveændring i fremtiden. Over tid vil farverne falme og derefter udskilles fra kroppen. Hårsimulering kan anvendes i 2 forskellige former. Begge procedurer udføres på samme måde, men har forskellige krav. Den første mikropigmenteringsapplikation kræver, at hele hovedbunden barberes uden hår. Den anden applikation er rettet mod at skabe en "skraveret" hovedbund, generelt for personer, der bærer håret langt, med det mål at reducere kontrasten mellem hovedbunden og håret.

 

1. Mikropigmenteringspåføring med hovedet helt barberet

Formålet med den almindelige barberingsmetode er at efterligne ægte hårsækker. For at oprette denne simulering skal hele hovedet barberes. Pigmenterne er todimensionelle i design, og vores hår er på den anden side tredimensionelt. Efter at have barberet hovedet fuldstændigt, arbejder de to-dimensionelle pigmenter i hovedbunden sammen for at skabe et ensartet udseende af et "ligehåret hoved". For at få mest muligt ud af hårsimuleringsbehandling; Personer, der lider af hårt hårtab, som har uberegnelig alopecia såsom alopecia areata, og som oplever hårtab i et diffust mønster, må barbere hovedet fuldstændigt.                                                

2. Mikropigmenteringspåføring med langt hår


Hårsimuleringsbehandling, der anvendes uden barbering af hovedet, udføres normalt på kvinder, der oplever hårtynding på toppen eller over kronedelen af ​​hovedet, og for personer, der ønsker at skjule små skaldede pletter eller til arbeskyttelse. Formålet med denne metode er at skabe en underliggende effekt, der matcher den naturlige farve på eksisterende hår og dækker eller fylder tynde områder.              

Hvem kan drage fordel af hårsimuleringsbehandling?

 

  1. Patienter med Alopecia Universalis; ett håravfall som kännetecknas av fullständig hårförlust i hårbotten och kroppen och patienter med Alopecia Totalis; ett tillstånd som leder till förlusten av allt hår i hårbotten,
  2. Patienter med Alopecia Areata; en sjukdom som får hår att falla ut i små fläckar,
  3. Personer som vill camouflera deras FUT-ärr i samband med föregående hårtransplantationer,
  4. Individer som upplever en minimal mängd hårspån eller hårförtunning,
  5. Personer som vill camouflera utseendet av ärr från olyckor, brännskador eller från yttre trauma,
  6. Människor som lider av tunt hår, men vill inte klippa håret kort,
  7. Personer med avancerade håravfall och kan inte uppnå täckning eller täthet genom en hårtransplantation,

Fordeler ved hårsimulering

          - At være en ikke-kirurgisk behandling Risikoen for infektion er meget lavere, og patienterne kommer sig hurtigere.
          - Med hårsimuleringsbehandling på kun 2 til 4 dage kan patienten opnå udseendet af et fuldt skåret hår.
          - Applikation til hårsimulering giver patienter mulighed for at skjule eller mindske synligheden af ​​ardannelse i hovedbunden
          - At være en midlertidig anvendelse, efter at pigmenterne er opløst og forsvundet, kan patienter genoptage deres tidligere optræden.    

Ulemper ved hårsimulering

          - Der er kun et opnåeligt udseende, som en person kan bruge, og når hårmønsteret bliver det samme, er laserfjernelse påkrævet.
          - Hårsimulering giver ikke en permanent løsning som hårtransplantation. De pigmenter, der blev anvendt i applikationen, varer omkring 3-5 år.
          - For at forlænge pigmenternes levetid og forhindre, at de bliver hurtigere, er patienter nødt til at begrænse udsættelsen for solen og bruge solcreme / -blok med høj faktor,                    når de er på ferie.
          - For at holde udseendet ensartet og gøre det mindre modtageligt for påvisning er det nødvendigt med regelmæssig barbering af eksisterende hår en gang hver anden dag.
          - Da pigmenterne falmer over tid